Зустріч з патентними повіреними зарубіжних держав irakli gvilia (м. тбілісі, Грузія) і jakub sielewiesiuk (єс) (6 вересня 2018 року)

6 вересня 2018 року Науково-освітній центр з інтелектуальної власності, кафедра інтелектуальної власності юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка спільно з патентно-юридичною компанією IPStyle провели інформативну зустріч із компетентними фахівцями Irakli Gvilia і найпершим патентним повіреним ЄС в Польщі Jakub Sielewiesiuk, метою якої став ефективний обмін міжнародним досвідом фахівців Грузії, Польщі та України у сфері інтелектуальної власності.

Дискусію було присвячено роботі над законодавчими ініціативами і аспектам розвитку сфери інтелектуальної власності. В світлі імплементації Угоди про асоціацію з ЄС були обговорені питання щодо європейських патентів і адаптації національних норм і правил під них. Також учасники зустрічі підняли актуальну проблему доступності та ефективності роботи аналогічних Укрпатенту установ в Грузії і Польщі і поділилися своїми думками про технічну сторону роботи.